Welkom bij Holiday Home Sky & Sand 

Holiday Home Sky & Sand is een gezellige vakantiewoning waar tot 8 gasten kunnen verblijven en is gevestigd aan de rand van het wondermooie Brugge. De vakantiewoning kan zowel voor korte als lange verblijven geboekt worden. Sky & Sand is niet alleen de ideale uitvalbasis om het mooie historische Brugge te bezoeken. Ook de Belgische kust, de andere historische steden die België te bieden heeft (Gent, Antwerpen, Brussel) en de slagvelden in de westhoek liggen in de nabijheid. Kortom, Sky & Sand is een ideale uitvalbasis om Brugge, Vlaanderen en België te ontdekken.

Holiday Home Sky & Sand heeft 4 slaapkamers telkens met een dubbel bed en 2 badkamers met regendouche. Je kan er een gezellige eetplaats terugvinden alsook een uitgeruste keuken met kookplaat, oven, microgolfoven en vaatwas. Na een dagje Brugge kan je tot rust komen in de leefruimte waar je televisie kan kijken of muziek kan beluisteren. Op het terras kan je gebruik maken van de barbecue en kan je zalig verposen.

Holiday Home Sky & Sand biedt WIFI, energie (water, elektriciteit en gas), linnen (bed en bad) en schoonmaak aan en dit alles is inbegrepen in de huurprijs. 

And we build up castles
In the sky and in the sand
Design our own world
Ain't nobody understand
I found myself alive
In the palm of your hand
As long as we are flyin'
All this world ain't got no end

Paul Kalkbrenner - Sky & Sand